Σε αυτό το σημείο στα Μέγαρα συναντήθηκε ο Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αυτό το σημείο στα Μέγαρα συναντήθηκε ο Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παραλία Βαρέα των Μεγάρων, έξω από ένα beach bar, σε περιοχή με ελάχιστους περαστικούς και ελλιπή φωτισμό, συναντήθηκε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο και απαγωγέα του παιδιού του.

Η συνάντηση έγινε στις 18:30 το απόγευμα της 8ης Ιανουαρίου με πρωτοβουλία του Τζέιμς Κλοντ Λέσι ο οποίος τηλεφώνησε στο γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Σε αυτό το σημείο στα Μέγαρα συναντήθηκε ο Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η γραμματέας του ποινικολόγου αφού συνεννοήθηκε μαζί του, έδωσε στον Λέσι το προσωπικό τηλέφωνο του κ. Κούγια, ο οποίος βρίσκονταν στο Γύθειο. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής, ο αλβανός συνομιλούσε με τον ποινικολόγο και τον κατηύθυνε προς το μέρος που ζήτησε τη συνάντηση.

Σε αυτό το σημείο στα Μέγαρα συναντήθηκε ο Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πρόκειται για την παραλία Βαρέα, έξω από ένα μπιτς μπαρ. Είναι μια ερημική τοποθεσία τον χειμώνα, όπου υπάρχουν ελάχιστα σπίτια – κυρίως εξοχικές κατοικίας – ανύπαρκτοι περαστικοί και με ελλιπέστατο φωτισμό.

Σε αυτό το σημείο στα Μέγαρα συναντήθηκε ο Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Λέσι ήρθε μόνος του με ένα παλαιού τύπου Σιτροέν ΙΧ χρώματος πράσινου, φορώντας σκούφο, έχοντας ξυρισμένο μούσι και ήταν πολύ ήρεμος. Οταν έφτασε ο Αλέξης Κούγιας, ο συζυγοκτόνος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ποινικολόγου.

Σε αυτό το σημείο στα Μέγαρα συναντήθηκε ο Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαν, ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε να τον εκπροσωπήσει υπό τον όρο ότι θα παρέδιδε στις αρχές τον τετράχρονο γιο του Φοίβο. «Θα σε ενημερώσω σε 2 ώρες» φέρεται να του απάντησε ο Λέσι, ο οποίος έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Σε αυτό το σημείο στα Μέγαρα συναντήθηκε ο Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Το πρωί της Δευτέρας, η ΕΛΑΣ έκανε μια ακόμη έρευνα, στην περιοχή των Μεγάρων, αυτή τη φορά στον καταυλισμό των τσιγγάνων. Επιπλέον κάνει προσπάθειες να βρει οπτικό υλικό, μήπως εντοπίσει το πράσινο Σιτροέν με το οποίο έφτασε στο ραντεβού με τον Αλέξη Κούγια.

Σε αυτό το σημείο στα Μέγαρα συναντήθηκε ο Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Σύμφωνα με τον πατέρα της άτυχης εν διαστάσει συζύγου του και παππού του 4χρονου Φοίβου, ο Λέσι στη Βρετανία είχε άλλο όνομα και άλλη ταυτότητα και ισχυρίζονταν ότι δεν έχει γονείς. Ετσι είναι σχεδόν βέβαιο ότι στην Ελλάδα κυκλοφορεί με πλαστά έγγραφα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέημς Κλοντ Λέσι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και διέφυγε από την Ορμύλια Χαλκιδικής αρπάζοντας τον μικρότερο γιο της. Για τον εντοπισμό του τετράχρονου Φοίβου έχει ενεργοποιήσει την διαδικασία του Amber Alert.

Σε αυτό το σημείο στα Μέγαρα συναντήθηκε ο Κούγιας με τον Αλβανό συζυγοκτόνο [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ