28χρονο μοντέλο πεθαίνει από ενέσιμα για ρυτίδες [εικόνες] - iefimerida.gr

28χρονο μοντέλο πεθαίνει από ενέσιμα για ρυτίδες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραζιλιάνα Raquel dos Santos, 28 ετών, πέθανε μετά από ενέσιμα που έκανε για να γεμίσει τις ρυτίδες της. Το δράμα έγινε στη Βραζιλία όπου η ομορφιά του σώματος είναι εμμονή.


Το 28χρονο μοντέλο είχε κερδίσει στο διαγωνισμό « Musa do Brasil », (Μούσα της Βραζιλίας) και είχε δύο παιδιά. Πέθανε από καρδιακή κρίση το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Λίγο νωρίτερα είχε κάνει επέμβαση αισθητικής για να γεμίσει τις ρυτίδες της σε έναν γιατρό που δεν είχε δίπλωμα για κάτι τέτοιο.

28χρονο μοντέλο πεθαίνει από ενέσιμα για ρυτίδες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
28χρονο μοντέλο πεθαίνει από ενέσιμα για ρυτίδες [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εντελώς ανώδυνες και χωρίς κίνδυνο. Πρόκειται για προϊόντα που δεν έχουν παρενέργειες εκτός από το κλασικό κοκκίνισμα του δέρματος, για λίγες ώρες.
Ο γιατρός που ευθύνεται για τον θάνατο της 28χρονης, Wagner Moraes, έκανε δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του θανάτου της νεαρής γυναίκας. «Ελεγε ψέμματα, δεν μου είχε πει ότι έπαιρνε φάρμακα που δίνουν σε ζώα. Ηταν μια κινητή βόμβα και δεν το ήξερα. Επιπλέον, όπως λέει και η μητέρα της, κάπνιζε τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, εδώ και 10 χρόνια. Η αυτοψία θα αποδείξει ότι είμαι αθώος. Μέσα σε δύο χρόνια έχω κάνει ενέσιμα σε πάνω από 2.000 γυναίκες και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, τις έκανα πιο όμορφες».

28χρονο μοντέλο πεθαίνει από ενέσιμα για ρυτίδες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
28χρονο μοντέλο πεθαίνει από ενέσιμα για ρυτίδες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
28χρονο μοντέλο πεθαίνει από ενέσιμα για ρυτίδες [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ωστόσο, το σάιτ g1.globo.com της Βραζιλίας αναφέρει ότι η αυτοψία που έγινε δεν έδειξε ότι η νεαρή γυναίκα έκανε χρήση τέτοιων φαρμάκων για ζώα ή κάπνιζε τόσο πολύ.

28χρονο μοντέλο πεθαίνει από ενέσιμα για ρυτίδες [εικόνες] | iefimerida.gr 5
28χρονο μοντέλο πεθαίνει από ενέσιμα για ρυτίδες [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο βραζιλία πέθανε ενέσιμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ