Τράπεζα Πειραιώς: Σε διεθνή συμβουλευτικό οίκο για την επιλογή νέου CEO - iefimerida.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Σε διεθνή συμβουλευτικό οίκο για την επιλογή νέου CEO

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συνδρομή του διεθνούς συμβουλευτικού οίκου Egon Zehnder για την επιλογή νέου διευθύνοντος συμβούλου, μετά την αποχώρηση του Ανθιμου Θωμόπουλου, ζήτησε με απόφαση του Δ.Σ. η Τράπεζα Πειραιώς.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος που θα αναδειχθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα από την παραπάνω διαδικασία, θα είναι επικεφαλής του Ομίλου Πειραιώς για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Σχεδίου και των μεσοπρόθεσμων στόχων του. Την Τετάρτη το Δ.Σ. της τράπεζας θα ορίσει ένα μέλος του ως εντεταλμένο σύμβουλο, ο οποίος θα είναι και επικεφαλής της Εκτελεστικής Επιτροπής μέχρι την ανάδειξη του νέου διευθύνοντος συμβούλου.

Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Τράπεζας, η Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου αποτελείται από 6 Ανώτερους Γενικούς Διευθυντές και με την προσθήκη και του Interim CEO, έχει την ευθύνη για την ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία της Τράπεζας, με προσήλωση στους πελάτες και στους μετόχους της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ