Ερχονται στην Αθήνα οι εφοριακοί του Σόιμπλε -Τι θα κάνουν - iefimerida.gr

Ερχονται στην Αθήνα οι εφοριακοί του Σόιμπλε -Τι θα κάνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ειδικά κλιμάκια Γερμανών εφοριακών καταφθάνουν στη χώρα, βάσει και του σχετικού μνημονίου που υπεγράφη το Σάββατο. Στόχος τους η πάταξη του μαύρου χρήματος και της φοροδιαφυγής.

Η συνδρομή των Γερμανών δεν θα περιοριστεί μονάχα σε σεμινάρια και μεταφορά τεχνογνωσίας αλλά και στην παρακολούθηση σε καθημερινή βάση της λειτουργίας του κεντρικού μητρώου αφερέγγυων επιχειρήσεων και της ροής πληροφόρησης και αξιολόγησης της συλλογής των φόρων. Παρεμβάσεις αναμένεται να γίνουν και στη δομή των ελεγκτικών μηχανισμών.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο αυτή τη φορά στην Ελλάδα θα έρθει διακριτή ομάδα Γερμανών τεχνοκρατών, οι οποίοι θα αποτυπώσουν σε πλήρη λεπτομέρεια την εικόνα της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με πηγές από τις Βρυξέλλες η κάθοδος των τεχνικών κλιμακίων είναι πιθανό να ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοροδιαφυγή εφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ