ΕΛ.ΑΣ.: Δυσαρέσκεια για τον Κούγια -Δεν μας ενημέρωσε για τη συνάντησή του με τον συζυγοκτόνο Αλβανό - iefimerida.gr

ΕΛ.ΑΣ.: Δυσαρέσκεια για τον Κούγια -Δεν μας ενημέρωσε για τη συνάντησή του με τον συζυγοκτόνο Αλβανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η ΕΛ.ΑΣ. για τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, ο οποίος δεν ενημέρωσε τις αρχές για την συνάντηση που είχε στα Μέγαρα με τον 35χρονο συζυγοκτόνο Αλβανό και απαγωγό του παιδιού του.

Μια ενδιαφέρουσα τροπή πήρε τις τελευταίες ώρες η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Λέλας Μαυρομάτη στην Ορμύλια Χαλκιδικής και της απαγωγής του 4χρονου γιου τους, από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Αλβανό υπήκοο Τζέιμς Κλοντ Λέσι, ύστερα από δηλώσεις του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποκάλυψε μετά από περίπου δέκα μέρες, ότι είχε συναντηθεί με τον καταζητούμενο στην περιοχή της Αττικής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα και επιβεβαιώνει η Αστυνομία, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι τρεις μέρες μετά την δολοφονία στην Χαλκιδική, του τηλεφώνησε κάποιος, ο οποίος του είπε ότι ήταν ο Λέσι και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, υπήρξε συνάντηση στα Μέγαρα μεταξύ των δύο, στις 8 Ιανουαρίου, όπου ο δικηγόρος του είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του ήταν να επιστρέψει ο μικρός Φοίβος στην οικογένειά του.

Έκτοτε όμως δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κούγιας, όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, «δεν ενημέρωσε όλες αυτές τις μέρες τις αρχές για την συνάντηση και μόλις μετά την αποκάλυψη, σήμερα, του τηλεφώνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους επιβεβαίωσε όσα είχε πει».

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή των Μεγάρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη μέρα ο 35χρονος Αλβανός και το 4χρονο αγοράκι αναζητούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ την υπόθεση χειρίζεται τακτικός ανακριτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούγιας ΕΛ. ΑΣ συζυγοκτόνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ