Τα 6 χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνετε σε ένα αεροδρόμιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 6 χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνετε σε ένα αεροδρόμιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναμονή σε ένα αεροδρόμιο δεν είναι ακριβώς σαν ένας περίπατος στο πάρκο. Ατελειωτες ουρές, πάρα πολύς κόσμος, μεγάλες αναμονές. Η εμπειρία είναι μια σκέτη εξάντληση.

Μέσα σε όλο αυτό το πολύβουο περιβάλλον, υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορεί να φέρουν την κατάσταση στα άκρα.

Για να μην είστε, λοιπόν, εσείς οι ενοχλητικοί του αεροδρομίου και αυτοί που τραβούν επάνω τους τα βλέμματα για τον...λάθος λόγο, προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα από τα παρακάτω:

Μην φτάσετε αργά

Σχεδιάστε από πριν το πώς θα φτάσετε στο αεροδρόμιο και κάντε ένα πλάνο με τις ώρες συμπεριλαμβανομένων τυχόν καθυστερήσεων. Πρέπει, επίσης, να προσθέσετε τον χρόνο ελέγχου των αποσκευών σας μέχρι την επιβίβαση. Ο μέσος χρόνος που οφείλεται να είστε στο αεροδρόμιο πριν την απογείωσή σας είναι 30 με 60 λεπτά.

Ανοίγετε βαλίτσα, ελέγχετε ρούχα, κλείνετε βαλίτσα και ξανά...

Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από το να έχεις μπροστά σου κάποιον που τσεκάρει συνέχεια τη βαλίτσα του. Εάν έχετε ξεχάσει κάτι, τώρα είναι πια αργά. Αν θέλετε να δείτε και πάλι τι έχετε μέσα στη βαλίτσα σας, πηγαίνετε στην άκρη!

Τα 6 χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνετε σε ένα αεροδρόμιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μην βάζετε το παλτό σας στον χώρο αποσκευών μέσα στο αεροπλάνο

Αν το τυλίξετε και καταλαμβάνει έναν μικρό χώρο, έχει καλώς. Αν, όμως, είναι από αυτά που πιάνουν όλο τον χώρο, τότε φορέστε το! Είναι χώρος αποσκευών, εκεί που κάποιοι από τους συνεπιβάτες σας θέλουν να βάλουν τις μικροαποσκευές τους.

Μην κάνετε μία ώρα στην ουρά ελέγχου

Εάν έχετε πετάξει ξανά, ξέρετε τους κανόνες. Οχι ζώνες, όχι ρολόγια, όχι κινητά, όχι καλλυντικά σε αεροδρόμια και γραμμές ελέγχου.

Τα 6 χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνετε σε ένα αεροδρόμιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μην βάζετε τη βαλίτσα σε θέση

Ολοι ξέρουμε πως όσοι βάζουν τις βαλίτσες του πάνω σε θέσεις, το κάνουν για να μην κάθονται δίπλα τους άγνωστοι. Θυμηθείτε είστε σε ένα αεροδρόμιο, πέρα από τους φίλους σας (αν δεν ταξιδεύετε μόνοι σας), όλοι σας είναι ξένοι. Μην αφήνετε τους άλλους να κάθονται όρθιοι, μην είστε αγενείς.

Μην συμπεριφέρεστε την τουαλέτα του αεροπλάνου σαν να είναι δική σας

Κατανοούμε πως το ταξίδι είναι κουραστικό, αλλά δεν μπορείτε να κάθεστε μία ώρα στην τουαλέτα του αεροπλάνου σαν να είστε σπίτι σας. Σκεφτείτε πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι έξω που έχουν ανάγκη να μπουν σε αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ