Ο Κουρουμπλής στα μπουζούκια: Βράβευσε αστυνομικούς, παρών και ο Πανούσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Κουρουμπλής στα μπουζούκια: Βράβευσε αστυνομικούς, παρών και ο Πανούσης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσία του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση αλλά όχι του νυν υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο καθιερωμένος πλέον χορός που συγκεντρώνει εκπροσώπους από όλα τα κόμματα, βραβεύσεις αστυνομικών που διακρίθηκαν τον προηγούμενο χρόνο αλλά με πολύ διασκέδαση και τραγούδι μέχρι το πρωί, έγινε φέτος στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης βράβευσε τον αστυνομικό Θεόδωρο Γιαμελιάρη ο οποίος είχε απεγκλωβίσει έναν πολίτη, τον πρώην συνδικαλιστή και διευθυντή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Μαστρογιάννη και το μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα.

Ο Κουρουμπλής στα μπουζούκια: Βράβευσε αστυνομικούς, παρών και ο Πανούσης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης δίνει το βραβείο στον Μίμη Πλέσσα:

Ο Κουρουμπλής στα μπουζούκια: Βράβευσε αστυνομικούς, παρών και ο Πανούσης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο υπερυπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.

Ο Κουρουμπλής στα μπουζούκια: Βράβευσε αστυνομικούς, παρών και ο Πανούσης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Κουρουμπλής στα μπουζούκια: Βράβευσε αστυνομικούς, παρών και ο Πανούσης [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουρουμπλής βράβευσε αστυνομικους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ