Αύξηση 37% στις κρατήσεις για την Ελλάδα τον Ιανουάριο ανακοίνωσε κορυφαίο βρετανικό πρακτορείο - iefimerida.gr

Αύξηση 37% στις κρατήσεις για την Ελλάδα τον Ιανουάριο ανακοίνωσε κορυφαίο βρετανικό πρακτορείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κορυφαίου διαδικτυακού τουριστικού πρακτορείου της Μεγάλης Βρετανίας, του Barrhead Travel, αύξηση 37% σημειώθηκε στις κρατήσεις του Ιανουαρίου για κάποιον προορισμό στην Ελλάδα.


Όπως δήλωσε ο Sharon Munro στην βρετανική «Travel Trade Gazzette» η Ελλάδα όπως και άλλες χώρες της Δυτική Μεσογείου κερδίζουν σε δημοφιλία το τελευταίο διάστημα, ενώ την ίδια στιγμή ανταγωνιστικές χώρες της Ανατολικής Μεσογείου χάνουν σε προσέλευση τουριστών.
Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα σημειώνει αύξηση 37%, η Ισπανία 28%, η Ιταλία 53%, ενώ την ίδια περίοδο η Τουρκία έχει πτώση 52% και η Αίγυπτος 89%.
Να σημειώσουμε εδώ ότι η βρετανική αγορά είναι μια από τις σημαντικότερες για τον ελληνικό τουρισμό με πάνω από 2 εκατομμύρια Βρετανούς να επισκέπτονται κάθε χρόνο την χώρα μας για τις διακοπές τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Barrhead Travel Τουρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ