Κύπελλο Ελλάδας: Ισως δούμε για πρώτη φορά στους «4» Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Ισως δούμε για πρώτη φορά στους «4» Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος δεν έβγαλε ούτε ένα ντέρμπι. Κι ας ήταν στην κληρωτίδα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι πρωταθλητές «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης, οι «πράσινοι» τον Ατρόμητο, η Ενωση τον Ηρακλή και ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον Πανιώνιο.

Κι όσο κι αν το έργο των λεγόμενων «μεγάλων» ομάδων δεν θα είναι τόσο εύκολο, άλλο τόσο είναι πιθανό να τις δούμε και τις τέσσερις στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αν συμβεί αυτό, θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου που Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης του Κυπέλλου.

Στο παρελθόν, αρκετές φορές τρεις από τους τέσσερις «μεγάλους» έχουν βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου (όπως, π.χ., τις σεζόν 1980-81, 1991-92, 1992-93, 1996-97, 2003-04, 2013-2014), ωστόσο ποτέ και οι τέσσερις μαζί.

Φυσικά, όλα θα κριθούν στο γήπεδο, στις 27 και 28 Ιανουαρίου (πρώτοι αγώνες), αλλά και στις 3-4 Φεβρουαρίου και 10-11 του ίδιου μήνα (ρεβάνς).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ