Σκάφος του Λιμενικού προσάραξε στα τουρκικά παράλια -Τι συνέβη - iefimerida.gr

Σκάφος του Λιμενικού προσάραξε στα τουρκικά παράλια -Τι συνέβη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις τουρκικές ακτές προσάραξε τα ξημερώματα σκάφος του Λιμενικού, όταν, κατά την καταδίωξη τουρκικού δουλεμπορικού, εμφάνισε μηχανική βλάβη.

Ολα ξεκίνησαν όταν μετά τα μεσάνυχτα, ένα τουρκικό ταχύπλοο σκάφος προσέγγισε τις ακτές στην περιοχή Ψιλή Αμμος της Σάμου και αποβίβασε 20 μετανάστες. Το σκάφος έγινε αντιληπτό από το Λιμενικό και άρχισε την καταδίωξή του. Ο διακινητής-χειριστής επιτάχυνε κατευθυνόμενος προς τα τουρκικά παράλια.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, ακολούθησε καταδίωξη και κοντά στις τουρκικές ακτές το σκάφος του Λιμενικού παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να προσαράξει στα αβαθή των τουρκικών ακτών απέναντι από το Αγαθονήσι.

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης προέβη σε άμεση ενημέρωση του ομόλογου κέντρου της Τουρκικής Ακτοφυλακής στην Αγκυρα προκειμένου να αποκολληθεί το ελληνικό περιπολικό σκάφος και να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του ενώ αναμένονται νεότερες ανακοινώσεις για το συμβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιμενικό διακινητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ