Ο Ψινάκης πήρε σκούπα και καθάρισε το νέο γήπεδο του Μαραθώνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ψινάκης πήρε σκούπα και καθάρισε το νέο γήπεδο του Μαραθώνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκούπες και σφουγγαρίστρες πήρε στα χέρια του ο Ηλία Ψινάκης, προετοιμάζοντας το πρώτο κλειστό γήπεδο του Μαραθώνα για τα εγκαίνια του Σαββάτου.

Ο δήμαρχος ποζάρει με μια σκούπα στο χέρι μέσα στο κλειστό και προσκαλεί όλους τους τους φίλους. Τα εγκαίνια θα γίνουν μετά μουσικής, με τον Στέλιο Διονυσίου να αναλαμβάνει τη διασκέδαση του κόσμου.

«Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και κάναμε "λουστρίνι"το πρώτο κλειστό γήπεδο που θα αποκτήσει ο Μαραθώνας το Σάββατο 16 Ιανoυαρίου στις 19.00. Σας περιμένουμε όλους φίλοι μου να κόψουμε κορδέλα,και να απολαύσουμε τον Στέλιο Διονυσίου που προσφέρθηκε να μας χαρίσει το ταλέντο του στα εγκαίνια. Αυτό θα ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιώς και της ΔΕΔΔΗΕ!!!
Θα ήμουν τεράστιο γαϊδούρι αν ξεχνούσα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο Κο Σάλλα τον Αντιπρόεδρο Κο Λεκκακο και όλους τους συνεργάτες τους στην Πειραιώς που ασχολήθηκαν με αυτό το project. Οπως επίσης τον Πρόεδρο και CEO της ΔΕΔΔΗΕ Καθηγητή Ν.Χατζηαργηριου γιατί χωρίς την άμεση παρέμβαση του τα εγκαίνια θα τα κάναμε με κεριά...!!!», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στο Instagram, «ανεβάζοντας» τη φωτογραφία.

Ο Ψινάκης πήρε σκούπα και καθάρισε το νέο γήπεδο του Μαραθώνα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Ψινάκης σκούπα Μαραθώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ