Η NASA θα κάνει μια «μεγάλη» ανακοίνωση –Για την τροφοδοσία του ISS [εικόνα] - iefimerida.gr

Η NASA θα κάνει μια «μεγάλη» ανακοίνωση –Για την τροφοδοσία του ISS [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία φορά που η NASA προειδοποίησε για ανακοίνωση «βόμβα», βρέθηκε νερό στον Αρη. Σήμερα, η αμερικανική υπηρεσία προανήγγειλε μια νέα μεγάλη είδηση.

Η NASA θα κάνει μια «μεγάλη» ανακοίνωση –Για την τροφοδοσία του ISS [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αυτή τη φορά ωστόσο, δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κάτι τόσο ανέλπιστο. Η NASA φρόντισε να ειδοποιήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αλλά και με tweet, για μια πολύ μεγάλη ανακοίνωση που έχει να κάνει με την τροφοδότηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Παρόλα αυτά, ακόμα και να μην υπάρχει κάποια σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη έτοιμη να ανακοινωθεί, εύλογα δημιουργούνται μεγάλα ερωτήματα. Γιατί για την τροφοδοσία του ISS πρόκειται να γίνει μια μεγάλη ανακοίνωση; Για ποιο λόγο η NASA θέλησε να προειδοποιήσει, ενώ συνήθως δεν συνηθίζει τέτοιες πρακτικές σε μη επιστημονικά ζητήματα; Τι πρόκειται να μεταφέρει στον σταθμό;

Υπάρχουν φήμες οι οποίες συνδέουν τα λόγια της NASA με την ανακοίνωση των συμβολαίων των νέων εταιριών που θα αναλάβουν την τροφοδοσία του ISS. Οι SpaceX, Sierra Nevada και Orbital ATK είναι αυτές που συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Είναι όμως αυτή η ανακοίνωση για την οποία ενημέρωσε η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος;

Η ανακοίνωση της NASA θα γίνει σήμερα, αργά το βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ