Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ φοβούνται ότι θα τους εξαπατήσει ο ΓΑΠ - iefimerida.gr

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ φοβούνται ότι θα τους εξαπατήσει ο ΓΑΠ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματικό αναμένεται το επόμενο 24ωρο ενόψη της ψηφοφορίας που θα γινει τα μεσάνυχτα στην Βουλή για την παροχη ψηφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πολλοί βουλευτες του ΠΑΣΟΚ αλλα και κορυφαίοι υπουργοί εκφραζουν πλέον ανοικτα τον φόβο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να τους εξαπατήσει προκειμένου να υφαρπάξει την θετική τους ψήφο και δεν αποκλείουν απρόσμενες εξελίξεις. Οι παρεμβάσεις της Αννας Διαμαντοπούλου, της Βάσως Παπανδρέου και του Δημήτρη Λιντζέρη είναι ενδεικτικές της αγωνίας των στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι ο πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του περι συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Στη δημιουργία αυτού του κλίματος συνέβαλε και η σκληρή τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρα πριν την αποχώρηση της Νεας Δημοκρατίας από την συζήτηση στην Βουλή ο οποίος κατήγγειλε τον πρωθυπουργό ότι με την στάση του επιχείρησε να υφαρπάξει το «ναι» της ΝΔ. Απόψε το βραδυ εχουν προγραμματιστεί συναντήσεις βουλευτών που δεν κρύβουν την αγωνία τους για την τύχη της δανειακής σύμβασης από την οποία εξαρτάται άμεσα η εκταμίευση της 6ης δόσης. Αυριο αναμένονται και νέες τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που θα δώσουν το στίγμα της στάσης τους στην ψηφοφορία.Η πιθανότητα πλέον να πέσει αύριο η κυβέρνηση και να προκηρυχθούν εκλογές είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ