Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Μεϊμαράκη: Θα υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία - iefimerida.gr

Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Μεϊμαράκη: Θα υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου μια ώρα κράτησε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι το κλίμα της συνάντησης ήταν εξαιρετικό. «Δεν το είδατε; Κακώς. Θα υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ο κ. Μεϊμαράκης θα έχει ρόλο απάντησε: «Πάντα έχει ρόλο ο Βαγγέλης. Θα τα συζητήσουμε όλα. Θα τα δούμε».

Ο κ. Μεϊμαράκης πάντως αποχωρώντας δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ εγκαινιάζει, πάντως, ένα νέο στιλ ενημέρωσης προς τους δημοσιογράφους: αρνείται να κοινοποιήσει το περιεχόμενο των συναντήσεων που κάνει με κορυφαία στελέχη. Ακόμη και οι στενοί του συνεργάτες δεν διαρρέουν πληροφορίες ούτε στοιχεία του ρεπορτάζ κοινοποιούνται από «κύκλους».

Είναι ενδεικτικό ότι βγαίνοντας από την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Κώστα Καραμανλή, ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το περιεχόμενο της συνάντησης και απάντησε:

«Τα εν οίκω μη εν δήμω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ