Δώρο ζωής στον πατέρα της –Πήγε πρώτη φορά στη ζωή του διακοπές σε νησί [εικόνες] - iefimerida.gr

Δώρο ζωής στον πατέρα της –Πήγε πρώτη φορά στη ζωή του διακοπές σε νησί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβόνα Πίνκοβιτς μεγάλωσε ακούγοντας από τον πατέρα της διαρκώς πως θα πρέπει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο προκειμένου να «μεγαλώσει» τους ορίζοντές της. Αυτή για να του ξεπληρώσει το πάθος για τα ταξίδια, τού έκανε το καλύτερο δώρο στα 60 χρόνια ζωής του.

Ο Μαριάν Πίνκοβιτς δεν βγήκε ποτέ από τα σύνορα της Πολωνίας. Δεν πάτησε ποτέ το πόδι του σε παραλία. Εβλεπε από τα TV Shows προορισμούς απ' όλο τον κόσμο και για το λόγο αυτό έλεγε στην κόρη του, να ταξιδέψει παντού.

Η 32χρονη Ιβόνα, σκέφτηκε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνει δώρο στον πατέρα της ένα ανεπανάληπτο ταξίδι. Κάλυψε όλα τα έξοδα για 16 ημέρες παρουσίες στο Μπαλί και στα Gili Islands.

Δώρο ζωής στον πατέρα της –Πήγε πρώτη φορά στη ζωή του διακοπές σε νησί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 60χρονος είδε μέρη που φανταζόταν μόνο μέχρι των τηλεοπτικών πλάνων, πάτησε για πρώτη φορά στη ζωή του σε παραλία και είδε πρώτη φορά θάλασσα.

Δώρο ζωής στον πατέρα της –Πήγε πρώτη φορά στη ζωή του διακοπές σε νησί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο πλευρό του σε όλο το ταξίδι ήταν η κόρη του,η οποία απαθανάτισε τις στιγμές στα μαγευτικά τοπία των εξωτικών νησιών.

Δώρο ζωής στον πατέρα της –Πήγε πρώτη φορά στη ζωή του διακοπές σε νησί [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Ιβόνα, η οποία εργάζεται στο Λονδίνο στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ, δεν αποκάλυψε στον πατέρα της την έκπληξη μέχρι που μια μέρα απροειδοποίητα ταξίδεψε στη γενέτειρά της στην Πολωνία, έχοντας τα εισιτήρια από τα ταδιδιωτικό πακέτο στα χέρια.

Δώρο ζωής στον πατέρα της –Πήγε πρώτη φορά στη ζωή του διακοπές σε νησί [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακοπές ταξίδι Μπαλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ