Ο Παναθηναϊκός απαντά για τον Βλαχοδήμο - «Δεν μας εμποδίζει η ρήτρα» - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός απαντά για τον Βλαχοδήμο - «Δεν μας εμποδίζει η ρήτρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός δεν άργησε να απαντήσει στο δημοσίευμα όπου παρουσίαζε αδύνατη την αποφυγή πληρωμής της ρήτρας στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Οι πράσινοι πήραν θέση στο ζήτημα αυτό και επισημαίνουν ότι εάν ο Αντρέα Στραματσόνι κρίνει ότι ο παίκτης είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα τότε, θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του παίκτη.

Αναλυτικά η θέση του Παναθηναϊκού:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών διευκρινίζουμε τα εξής. Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει την ένταξη του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο ρόστερ της ομάδας. Το χρονικό σημείο που θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία θα επιλεγεί από τον Παναθηναϊκό και το κριτήριο θα είναι αποκλειστικά η κρίση του προπονητή της ομάδας σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, εάν η απόφαση είναι να ενσωματωθεί άμεσα, τότε θα γίνει οτιδήποτε χρειαστεί. Η ενέργεια του Ολυμπιακού να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο ενός νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την εξέλιξη της καριέρας του, δεν είναι ικανή να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ