Το πουκάμισο του βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο» γίνεται ανάρπαστο στο διαδίκτυο - iefimerida.gr

Το πουκάμισο του βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο» γίνεται ανάρπαστο στο διαδίκτυο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα του Μεξικανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουζμάν με το χαρακτηριστικό μπλε εμπριμέ πουκάμισο να συναντιέται με τον Σον Πεν έκανε τον γύρο του κόσμου. Το ίδιο και το πουκάμισό του.

Φαίνεται ότι οι στιλιστικές του επιλογές βρήκαν «ακροατήριο», καθώς η εταιρεία που το παράγει ανακοίνωσε ότι το πουκάμισο ξεπουλάει και δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες. Το πουκάμισο «Crazy Paisley» της Barabas με τιμή 128 δολάρια έχει γίνει ανάρπαστο, όπως δηλώνει ένας εκ των δυο Ιρανών αδελφών στους οποίους ανήκει η εταιρεία, Σον Έστεγκμπαλ. «Μόλις το είδα σκέφτηκα "Θεέ μου, το ξέρω αυτό το πουκάμισο"... Γνωρίζαμε ήδη τι πρόκειται να συμβεί, είναι η δουλειά μας αυτή» δήλωσε στο ισπανόφωνο CNN.

Το πουκάμισο του βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο» γίνεται ανάρπαστο στο διαδίκτυο | iefimerida.gr 0


Το βίντεο με τον Σον Πεν και τον Ελ Τσάπο που παρουσίασε το γνωστό περιοδικό Rolling Stone διάρκειας 12 λεπτών δείχνει τον Μεξικανό βαρόνο να φορά το πουκάμισο της Barabas σε δυο διαφορετικούς χρωματισμούς, ένα σε μπλε και ένα σε κόκκινο.

Το πουκάμισο του βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο» γίνεται ανάρπαστο στο διαδίκτυο | iefimerida.gr 1


Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας οι πωλήσεις του 100% βαμβακερου «Crazy Paisley» στο διαδίκτυο ήταν τέτοιες που η ιστοσελίδα τους «έπεσε» δυο φορές μέσα σε μια μέρα. Οι αδερφοί Έστεγκμπαλ δεν έχασαν την ευκαιρία και προσάρμοσαν άμεσα ακόμη και το μάρκετινγκ του συγκεκριμένου μοντέλου, χαρακτηρίζοντας το «The Most Wanted» πουκάμισο, σε ένα προφανές λογοπαίγνιο με τις επικηρύξεις εγκληματιών στην Άγρια Δύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Ελ Τσάπο πουκάμισο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ