Οι ανατρεπτικοί String Demons το Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης [εικόνες, βίντεο] - iefimerida.gr

Οι ανατρεπτικοί String Demons το Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης [εικόνες, βίντεο]

Φωτογραφία: Παναγιώτης Τσίκος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωτότυπο γκρουπ εγχόρδων των χαρισματικών αδελφών Μπουντούνη ετοιμάζει το Σάββατο μια διαφορετική συμφωνική γιορτή για το κοινό της συμπρωτεύουσας.

Oι String Demons δημιουργήθηκαν μόλις το 2014 στην Αθήνα, και ξεκίνησαν αμέσως την «παγκόσμια περιπέτειά» τους σε όλα τα είδη της μουσικής με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο. Χέβι μέταλ με έγχορδα γίνεται; Γίνεται!

 Οι ανατρεπτικοί String Demons το Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το συγκρότημα, που αποτελείται από τα αδέλφια Κωνσταντίνος (βιολοντσελίστας) και Λυδία Μπουντούνη (βιολονίστα) έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα μίνι άλμπουμ από την FM Records με τίτλο String Demons και τώρα ετοιμάζονται για το επόμενο, το οποίο θα κυκλοφορήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η μουσική τους επιχειρεί να καλύψει τα πάντα: από το παραδοσιακό στο κλασσικό, από το χέβι μέταλ στο λαϊκό, από τους εκκλησιαστικούς ύμνους στο ρεμπέτικο και στο ροκ! Ολα αυτά με χιούμορ, με τρέλα, με κέφι και πάντα με έγχορδα μουσικά όργανα.

 Οι ανατρεπτικοί String Demons το Σάββατο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 1

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, στις 13 Φεβρουαρίου, οι String Demons θα κάνουν μία στάση στη Θεσσαλονίκη και θα εμφανιστούν στο Μέγαρο Μουσικής. Εκεί θα παίξουν με τον δικό τους τρόπο από Iron Maiden, Queen και Χατζιδάκι, μέχρι Bach, Vivaldi, Θεοδωράκη και Τσιτσάνη. Κάτι μας λέει ότι το μουσικλόφιλο κοινό της συμπρωτεύουσας θα το διασκεδάσει πολύ.

Ακούστε στο βίντεο τα Καβουράκια του Τσιτσάνη, σε εκτέλεση String Demons

Η συναυλία
String Demons
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης»): 25ης Μαρτίου, Παραλία, τηλ. 2310 895800
Ημέρα: Σάββατο 13 Φεβρουαρίου
Ωρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: από 10 έως 20 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ