«Πως έπιασα παιδί με τον Justin Bieber σε 30 δευτερόλεπτα» - iefimerida.gr

«Πως έπιασα παιδί με τον Justin Bieber σε 30 δευτερόλεπτα»

«Πως έπιασα παιδί με τον Justin Bieber σε 30 δευτερόλεπτα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 20χρονη Μαράια Γήτερ που έσκασε πριν από λίγες μέρες την βόμβα ότι έχει γεννήσει ένα αγοράκι ο πατέρας του οποίου είναι ο Justin Bieber αφηγείται με κάθε λεπτομέρεια την σύντομη σεξουαλική τους επαφή.

Η Μαράια στη μήνυσή της που κατέθεσε σε δικαστήριο του Σαν Ντιέγκο διεκδικεί διατροφή ύψους 12.000 δολαρίων τον μήνα για το γιό της που ισχυρίζεται ότι είναι παιδί του Justin Bieber και ότι η σύλληψή του έγινε στα παρασκήνια μιας συναυλίας του γνωστού τραγουδιστή όταν αυτός ήταν μόλις 16 ετών.
Όπως δημοσιεύουν ξένα media στην αίτησή της προς το δικαστήριο η Μαράια λέει «Μετά την λήξη της συναυλίας με πλησίασε ένας σεκιουριτάς και με ρώτησε αν ήθελα να γνωρίσω από κοντά τον Justin Bieber στα παρασκήνια. Εγώ αποδέχτηκα την πρότασή του και τον ακολούθησα. Εκεί περίμενα μαζί με αρκετές άλλες νεαρές κοπέλες για αρκετά λεπτά και κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο Justin που μου έπιασε κουβέντα. Αμέσως έγινε φανερό πως ο ένας έλκυε τον άλλο και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Λίγο μετά ο Justin μου πρότεινε να πάμε στην prive περιοχή στα παρασκήνια για να είμαστε μόνοι μας. Τον ακολούθησα και μου πρότεινε να μου δώσει το τηλέφωνό του αν κάνουμε σεξ, ενώ μου είπε πως με θέλει να είμαι παρούσα και σε μελλοντικές του συναυλίες και μου υποσχέθηκε να μου δώσει πάσο για τα παρασκήνια. Μετά βρεθήκαμε σε ένα μπάνιο και εκεί ο Justin άρχισε να με ακουμπάει και να λέει με χυδαία λόγια τί σκόπευε να μου κάνει. Του ζήτησα να βάλει προφυλακτικό αλλά αυτός επέμενε πως δεν ήθελε. Επί λέξη μου είπε ότι ήθελε να νιώθει τα πάντα γιατί θα ήταν η πρώτη του φορά. Μετά έβγαλε γρήγορα τα ρούχα του και κάναμε σεξ ενώ εγώ βρισκόμουν πάνω σε κάτι σαν ράφι. Η σεξουαλική επαφή κράτησε μόνο 30 δευτερόλεπτα. Μόλις τελείωσε ήταν εμφανώς ντροπιασμένος γιατί δεν μπόρεσε να αντέξει περισσότερο».
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Μαράια τώρα είναι άνεργη και τα media αναφέρουν ότι έχει και πολλά χρέη, ενώ εκκρεμεί το αν εις βάρος της θα ασκηθούν διώξεις για αποπλάνηση ανηλίκου καθώς αν ευσταθούν τα όσα αναφέρει η ίδια, την ημέρα της επαφής ήταν ενήλικη και ο Justin ανήλικος.
Ο Justin Bieber πάντως αρνείται τα πάντα ενώ οι εκατομμύρια φανς του κράζουν την Μαράια σωρηδόν στο twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ