Καταζητούμενος με χιούμορ: Eστειλε στην αστυνομία μια selfie γιατί δεν του άρεσε η φωτογραφία που είχαν δώσει στη δημοσιότητα [εικόνες] - iefimerida.gr

Καταζητούμενος με χιούμορ: Eστειλε στην αστυνομία μια selfie γιατί δεν του άρεσε η φωτογραφία που είχαν δώσει στη δημοσιότητα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άνδρας από το Οχάιο που ήταν καταζητούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ από τις κακές φωτογραφίες αρχείου που ανήρτησε στο Facebook η αστυνομία, που έστειλε μια... καλύτερη, με τον ίδιο σε ένα αυτοκίνητο.

Το αστυνομικό τμήμα της Λάιμα είχε αναρτήσει δύο φωτογραφίες του Ντόναλντ «Τσιπ» Πιου, 45 ετών, αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο να δικαστεί για την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Καταζητούμενος με χιούμορ: Eστειλε στην αστυνομία μια selfie γιατί δεν του άρεσε η φωτογραφία που είχαν δώσει στη δημοσιότητα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Δεν εμφανίστηκε. Είχαμε κάποια επικοινωνία μαζί του παλαιότερα, όχι όμως και πρόσφατα», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Άντι Γκριν.

«Ιδού μια καλύτερη φωτογραφία, αυτή εκεί είναι απαίσια» έγραψε ο Πιου στέλνοντας μια «σέλφι» στην οποία εμφανίζεται με γυαλιά ηλίου.

«Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο», σχολίασε ο Γκριν.

Καταζητούμενος με χιούμορ: Eστειλε στην αστυνομία μια selfie γιατί δεν του άρεσε η φωτογραφία που είχαν δώσει στη δημοσιότητα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η αστυνομία απάντησε στον καταζητούμενο, μέσω του Facebook. «Αυτή η φωτογραφία μας εστάλη από τον ίδιο τον κ. Πιου. Τον ευχαριστούμε για τη βοήθειά του και θα το εκτιμούσαμε αν ερχόταν να μας μιλήσει στο τμήμα για τις κατηγορίες» που τον βαρύνουν, έγραψαν οι αστυνομικοί.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι το αστυνομικό τμήμα χρησιμοποιεί συχνά το Facebook για να αναρτά φωτογραφίες καταζητούμενων. Ο Πιου θεωρείται «πρόσωπο ενδιαφέροντος» επειδή πιστεύεται ότι εμπλέκεται σε διάφορες άλλες υποθέσεις, όπως για βανδαλισμό και εμπρησμό.

Καταζητούμενος με χιούμορ: Eστειλε στην αστυνομία μια selfie γιατί δεν του άρεσε η φωτογραφία που είχαν δώσει στη δημοσιότητα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Η ανάρτηση στο Facebook μέσα σε μία εβδομάδα είχε 2.522 «like» και περισσότερα από 1.000 σχόλια για τον Πιου. «Έχουμε αντικρουόμενες πληροφορίες, αλλά πιστεύουμε ότι ξέρουμε πού βρίσκεται», κατέληξε ο Γκριν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καταζητούμενος ΗΠΑ αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ