Χάνει το γραφείο του στη Βουλή ο Μεϊμαράκης -Μετακομίζει λόγω κανονισμού - iefimerida.gr

Χάνει το γραφείο του στη Βουλή ο Μεϊμαράκης -Μετακομίζει λόγω κανονισμού

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εξωση» κάνει η ηγεσία της Βουλής στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εφαρμόζοντας τον κανονισμό, καθώς χάνει το γραφείο του στο ισόγειο, όπου θα μεταφερθεί η Ενωση Κεντρώων.

Ο κ. Μεϊμαράκης χρησιμοποιούσε αυτό το γραφείο από την ημέρα που παρέδωσε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πρώην πρόεδρος της Βουλής και πλέον στο εξής θα στεγάζεται εκεί η κοινοβουλευτική ομάδα και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Ο κ. Μεϊμαράκης είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος που μετακομίζει εκτός βουλευτηρίου όσο παραμένει εκλεγμένος βουλευτής. Γραφείο στον οδό Μητροπόλεως έχει ήδη παραχωρηθεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στη Λ. Αμαλίας βρίσκεται ο Απόστολος Κακλαμάνης, ενώ στο κτήριο της οδού Σέκερη βρίσκονται τα γραφεία των Άννας Ψαρούδας – Μπενάκη, Δημήτρη Σιούφα, Φίλιππου Πετσάλνικου και Βύρωνα Πολύδωρα.

Υψηλοί υπηρεσιακοί παράγοντες της Βουλής, επισημαίνουν- σύμφωνα με το vouliwatch- ότι το αν τελικώς θα διατηρήσει ο κ. Μεϊμαράκης γραφείο εντός βουλευτηρίου, έγκειται πλέον στη διακριτική ευχέρεια της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, η οποία μπορεί να του διαθέσει κάποιον από τους χώρους που ήδη διαθέτει.

Ακόμη, η Βουλή χορήγησε χώρους στον πρώτο όροφο στους δύο ανεξάρτητους βουλευτές, τους Στάθη Παναγούλη και Νίκο Νικολόπουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Μεϊμαράκης ΝΔ γραφείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ