Ο «καταραμένος» Άαρον Ράμσεϊ – Σκόραρε ξανά πριν πεθάνει ο Ντέιβιντ Μπάουι - iefimerida.gr

Ο «καταραμένος» Άαρον Ράμσεϊ – Σκόραρε ξανά πριν πεθάνει ο Ντέιβιντ Μπάουι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Η καριέρα του Άαρον Ράμσεϊ είναι πλέον απόλυτα συνδεδεμένη με τους θανάτους επωνύμων αφού ο άσος της Άρσεναλ βρήκε δίχτυα απέναντι στη Σάντερλαντ λίγες ώρες πριν «φύγει» από τη ζωή ο Ντέιβιντ Μπάουι.

Όπως δηλαδή είχε συμβεί και στο παρελθόν με τους Οσάμα Μπιν Λάντεν, Γουίτνεϊ Χιούστον, Μουαμάρ Καντάφι, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Πολ Γουόκερ και Στιβ Τζομπς.

Ο άσος της Άρσεναλ δεν είναι δεινός σκόρερ. Ο Ουαλός, έχοντας ρόλο βασικού στη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ είδε να ξεκινά αυτό το «καταραμένο» παιχνίδι, τον Μάιο του 2011. Συγκεκριμένα, στις 2 Μαϊού ο Μπιν Λάντεν πέφτει νεκρός από σφαίρες Αμερικανών και μια ημέρα νωρίτερα, ο Ράμσεϊ είχε σκοράρει απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τον Οκτώβριο του 2011, πεθαίνει ο Στιβ Τζομπς, δύο 24ωρα αφότου ο Ράμσεϊ πανηγύρισε ξανά την επίτευξη ενός γκολ.

Στις 20 του ίδιου μήνα, σκοτώνεται ο Καντάφι με τον Ράμσεϊ να έχει σκοράρει 24 ώρες πριν απέναντι στη Μαρσέιγ.

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 πετυχαίνει γκολ απέναντι στη Σάντερλαντ και λίγες ώρες αργότερα «φεύγει» από τη ζωή η Γουίτνεϊ Χιούστον.

Στις 30 Νοεμβρίου του 2013, ο Ράμσεϊ πετυχαίνει δύο γκολ και μετά από λίγο σκοτώνεται σε τροχαίο ο Πολ Γουόκερ.

Στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ τον Αύγουστο του 2014, ο Ράμσεϊ πετυχαίνει γκολ και λίγες ώρες αργότερα βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άαρον Ράμσεϊ Ντέιβιντ Μπάουι νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ