Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό – Δεν πιέζει για μεταγραφή ο Στραματσόνι - iefimerida.gr

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό – Δεν πιέζει για μεταγραφή ο Στραματσόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από αρκετές εβδομάδες, ο Παναθηναϊκός διανύει ήρεμες μέρες. Η νέα νίκη επί της Καλλονής εκτός έδρας και κυρίως η καλή εμφάνιση, έφεραν ικανοποίηση στο τριφύλλι και τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός τεχνικός είδε τους Μέστο και Μπουμάλ να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα προσαρμογής. Ειδικά ο Καμερουνέζος ήταν εξαιρετικός με διαρκή κίνηση και έξυπνες μεταβιβάσεις ενώ ο Ιταλός μπακ παρά το γεγονός πως δεν είχε αγωνιστεί εδώ και έξι μήνες, έδειξε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα φυσικής κατάστασης ενώ τακτικά δεν τίθετα αμφιβολία πως είναι σε καλύτερο επίπεδο από τον Βέμερ.

Ο Στραματσόνι πάντως διευκρίνισε για μια ακόμη φορά πως ο Παναθηναϊκός δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή απλά για να πάρει ένα παίκτη. Αυτή η δήλωση αφορά φυσικά τον κεντρικό αμυντικό και το θέμα που έχει προκύψει από τον τραυματισμό του Σάντσεθ και έπειτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ