Αυτό το κινέζικο drone μπορεί να μεταφέρει ακόμη και... εσάς! [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό το κινέζικο drone μπορεί να μεταφέρει ακόμη και... εσάς! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα drones είναι η νέα μόδα, με χιλιάδες παρόμοια «ελικοπτεράκια» να έχουν γεμίσει τους ουρανούς σε όλον τον κόσμο. Αν έχετε ζηλέψει τα μοναδικά πλάνα που έχουμε παρακολουθήσει μέσω των καμερών τους, τώρα ίσως να μπορέσετε και εσείς να ζήσετε αυτή την μοναδική εμπειρία.

Αρκεί βεβαία να διαθέτετε τα 200 με 300 χιλιάδες δολάρια που θα απαιτούνται για την απόκτησή του και την υπομονή να περιμένετε μέχρι το τέλος του χρόνου, όταν και το Ehang 184 θα είναι διαθεσιμο στην αγορά.

Αυτό το κινέζικο drone μπορεί να μεταφέρει ακόμη και... εσάς! [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Το πρώτο drone με δυνατότητα μεταφοράς ενός επιβάτη παρουσιάστηκε από την ομώνυμη κινεζική εταιρεία και φιλοδοξεί να γίνει το νέο trend.

Αυτό το κινέζικο drone μπορεί να μεταφέρει ακόμη και... εσάς! [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Σίγουρα, οι περιορισμοί που επιβάλει όπως η δυνατότητα μεταφοράς μόνο ενός ατόμου έως 100 κιλά και η μικρή αυτονομία πτήσης των ηλεκτροκινητήρων του -μονάχα 23 λεπτά- δεν ενθουσιάζουν ακόμη για μαζική παραγωγή, άλλα σίγουρα οι προοπτικές εξελίξεις που ανοίγονται είναι μεγάλες.

Αυτό το κινέζικο drone μπορεί να μεταφέρει ακόμη και... εσάς! [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Το πραγματικό επαναστατικό είναι ο τρόπος που αυτό το drone πραγματοποιεί την πτήση του, καθώς αυτή είναι τελείως αυτοματοποιημένη. Ο χρήστης εισάγει τον ακριβή προορισμό του σε ένα ειδικό tablet και με το πάτημα ενός κουμπιού ο υπολογιστής αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα, από την απογείωση έως την προσγείωση του.

Αυτό το κινέζικο drone μπορεί να μεταφέρει ακόμη και... εσάς! [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ drone επιβάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ