Ανετος, με τα χέρια στις τσέπες και ακάλυπτο πρόσωπο κυκλοφορούσε ο μακελάρης του Παρισιού λίγο μετά τις επιθέσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανετος, με τα χέρια στις τσέπες και ακάλυπτο πρόσωπο κυκλοφορούσε ο μακελάρης του Παρισιού λίγο μετά τις επιθέσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γαλλικό δίκτυο Bfmtv εδωσε στη δημοσιότητα της πρώτες φωτογραφίες του Σαλάχ Αμπντεσλάμ λίγο μετά τις δολοφονικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Σε αυτές φαίνεται πως ο μακελάρης του Παρισιού κυκλοφορούσε απόλυτα ψύχραιμος, άνετος και χωρίς να μπει στον κόπο να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ανετος, με τα χέρια στις τσέπες και ακάλυπτο πρόσωπο κυκλοφορούσε ο μακελάρης του Παρισιού λίγο μετά τις επιθέσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ καταγράφεται να περπατά σε πρατήριο βενζίνης κοντά στα σύνορα Βελγίου-Γαλλίας, λίγες μόνο ώρες από το μακελειό στο Παρίσι. Ήρεμος, με τα χέρια στις τσέπες ο τρομοκράτης, ενώ έχει δολοφονήσει δεκάδες αθώους πολίτες, περιφέρεται άνετος με έναν φίλο του.

Ανετος, με τα χέρια στις τσέπες και ακάλυπτο πρόσωπο κυκλοφορούσε ο μακελάρης του Παρισιού λίγο μετά τις επιθέσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σε άλλες εικόνες καταγράφονται ο φίλος του Μοχάμεντ Αμρί και ο Χαμζά Ατού, οι οποίοι τον βοήθησαν να φυγαδευτεί εκτός Γαλλίας μεταφέροντάς τον στο Βέλγιο με το αυτοκίνητό τους.

Στο σημείο ανεφοδιασμού για δώδεκα λεπτά ο Αμπντεσλάμ και οι φίλοι του παρέμειναν για 12 λεπτά. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ