Ο Ολυμπιακός των ρεκόρ – Κυνηγά την Μπάγερν Μονάχου - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός των ρεκόρ – Κυνηγά την Μπάγερν Μονάχου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την 17η συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα και το 3-1 επί του Λεβαδειακού δημιούργησε προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερους στόχους. Στο «κάδρο» πλέον βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα αφού έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ο Ολυμπιακός του Τροντ Σόλιντ με τις 16 συνεχόμενες νίκες αλλά και αυτό των Μπαρτσελόνα και Πόρτο τη σεζόν 2010-2011, κυνηγά πλέον ακόμη άλλες μεγάλες ομάδες του παρελθόντος.

Η Ιντερ της σεζόν 2006-2007 αλλά και η PSV Αϊντχόφεν της σεζόν 1987-1988 όταν και κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών στον τελικό με την Πόρτο, κατέχουν τα δικά τους ρεκόρ σε Ιταλία και Ολλανδία με 17 συνεχόμενες νίκες. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται άλλη μία για να τις αφήσει πίσω.

Στις 18 σερί νίκες βρίσκεται η Ρέιντζερς ενώ η Μπάγερν Μονάχου με 20 συνεχόμενες νίκες την περίοδο 2013-2014, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αυτή την στιγμή και αποτελεί πλέον τον μοναδικό αντίπαλο των ερυθρολεύκων, οι οποίοι χρειάζονται τέσσερις νίκες στα ισάριθμα επόμενα ματς για να σπάσουν ένα ακόμη ρεκόρ.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τις επόμενες 5 αγωνιστικές

Πλατανιάς εκτός έδρας
Σκόντα Ξάνθη εντός έδρας
ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας
ΠΑΟΚ εντός έδρας
ΑΕΚ εκτός έδρας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ρεκόρ Μπάγερν Μονάχου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ