Κι όμως: Το σεξ με τους Νεάντερταλ μας έκανε πιο αλλεργικούς - iefimerida.gr

Κι όμως: Το σεξ με τους Νεάντερταλ μας έκανε πιο αλλεργικούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μελέτη, η οποία αποκαλύπτει τον λόγο που έχουμε αλλεργίες, παρουσίασαν ερευνητές στο Ινστιτούτο Εξελικτικής Ανθρωπολογίας Μαξ Πλανκ στη Γερμανία.

Κι όμως: Το σεξ με τους Νεάντερταλ μας έκανε πιο αλλεργικούς  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την μελέτη το σεξ που είχε κάνει ο Νεάντερνταλ με τον σύγχρονο άνθρωπο είχε ως αποτέλεσμα να κληρονομήσουμε από τους προγόνους μας γονίδια που μας κάνουν ευάλωτους σε διάφορα είδη αλλεργιών.

Κι όμως: Το σεξ με τους Νεάντερταλ μας έκανε πιο αλλεργικούς  | iefimerida.gr 1

Μετά από μεγάλη γονιδιακή μελέτη που έγινε στον σύγχρονο άνθρωπο, στους Νεάντερνταλ και στους μυστηριώδεις ανθρώπους του Ντενίσοβαν που ζούσαν στον Καύκασο, οι επιστήμονες κατέληξαν στο οτι έχουμε αλλεργίες λόγω των σεξουαλικών τους επαφών.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «American Journal of Human Genetics» και επιβεβαιώθηκε από μια δεύτερη ερευνητική ομάδα επιστημόνων του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι η οποία δημοσίευσε την δική της μελέτη στην ίδια επιθεώρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλλεργία Νεάντερνταλ μελέτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ