Οι πιο άτακτες διάσημες αδελφές- Κόρες πλαστικού, κάνουν ζωή στη χλιδή και πάρτι κάθε ημέρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πιο άτακτες διάσημες αδελφές- Κόρες πλαστικού, κάνουν ζωή στη χλιδή και πάρτι κάθε ημέρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Suki και η Immy Waterhouse χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει πασίγνωστες μέσα σε λίγο καιρό. Ο λόγος; Οι δύο αδελφές είναι οι πιο «άτακτες» νέες που έχουμε δει ποτέ.

Οι πιο άτακτες διάσημες αδελφές- Κόρες πλαστικού, κάνουν ζωή στη χλιδή και πάρτι κάθε ημέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κόρες πλαστικού χειρουργού στην Αγγλία, οι αδελφές Waterhouse πηγαίνουν από πάρτι σε πάρτι, κάνουν φωτογραφίσεις, δίνουν συνεντεύξεις και δεν ξεκολλάνε από το Instagram και το Facebook, με σκοπό να τις μάθουν όλοι.

Οι πιο άτακτες διάσημες αδελφές- Κόρες πλαστικού, κάνουν ζωή στη χλιδή και πάρτι κάθε ημέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Παρόλο, που η Suki είναι 24 και η Immy 21, τα κορίτσια δεν διστάζουν να φωτογραφίζονται ημίγυμνα στο δωμάτιό τους, να μισο-ντύνονται (ή καλύτερα να γδύνονται) σε διάφορα πάρτι και φυσικά να κάνουν παρέα με διάσημα μοντέλα όπως την Cara Delevingne, Selena Gomez και άλλες.

Η καθεμία έχει περίπου 100.000 followers στο Instagram, στο οποίο μπορεί να δεις από γυμνές φώτο τους μέχρι επαγγλματικές φωτογραφίες μόδας.

Οι πιο άτακτες διάσημες αδελφές- Κόρες πλαστικού, κάνουν ζωή στη χλιδή και πάρτι κάθε ημέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οι πιο άτακτες διάσημες αδελφές- Κόρες πλαστικού, κάνουν ζωή στη χλιδή και πάρτι κάθε ημέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Συγκεκριμένα η Σούκι είναι μοντέλο της Burberry, όπως και η φίλη της η Cara, αποκαλεί τον εαυτό της και ηθοποιό, ενώ διάσημη είχε γίνει από την 2 ετών σχέση της με τον Bradley Cooper.

H μικρότερη αδελφή της ακολουθεί τα ίδια βήματα, έχοντας κάνει καμπάνιες για την Dior και τον Τommy Hilfiger.

Οι πιο άτακτες διάσημες αδελφές- Κόρες πλαστικού, κάνουν ζωή στη χλιδή και πάρτι κάθε ημέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Οι δύο αδελφές έχουν αψεγάδιαστο πρόσωπο και τέλειες αναλογίες, πράγμα που δεν οφείλεται μόνο στην μητέρα-φύση, αλλά και στον μπαμπά τους, ο οποίος είναι πλαστικός χειρουργός. «Κάνει χρυσές δουλειές, τώρα που οι κόρες τους γίνονται όλο και πιο διάσημες, ενώ η ειδικότητά του είναι το λίφτινγκ», δήλωσε στην Daily Mail ένας πρώην συνεργάτης του Norman Waterhouse.

Οι πιο άτακτες διάσημες αδελφές- Κόρες πλαστικού, κάνουν ζωή στη χλιδή και πάρτι κάθε ημέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Αν και οι δύο αδελφές έχουν γίνει διάσημες τα τελευταία χρόνια, δεν έζησαν συνηθισμένα παιδικά χρόνια, καθώς μεγάλωσαν μέσα στην χλιδή και έκαναν παρέες με παιδιά διάσημων.

Οι πιο άτακτες διάσημες αδελφές- Κόρες πλαστικού, κάνουν ζωή στη χλιδή και πάρτι κάθε ημέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Οι πιο άτακτες διάσημες αδελφές- Κόρες πλαστικού, κάνουν ζωή στη χλιδή και πάρτι κάθε ημέρα [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Η Σούκι μεγάλωσε στο δυτικό Λονδίνο σε μία έπαυλη με έξι υπνοδωμάτια και θέα το Τάμεση ποταμό, ενώ τα ετήσια δίδακτρα του σχολίου της έφθαναν στα 18.000$. Στα 14 της έκανε παρέα με την κόρη του Mick Jagger, ενώ η Σούκι δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο, καθώς προτίμησε να ασχοληθεί με το modeling.

Τα πάρτι που διοργανώνουν οι δύο αδελφές είναι πάντα «κολασμένα», καθώς υπάρχει πολύ ποτό, χορός, κέφι και όργια. Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως η Σούκι μετά το χωρισμό της με τον Κουπερ είχε περει μέρος σε ερωτικό τρίγωνο με γυναίκες. Η ίδια πάντως, σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή, καθώς το βρίσκει βαρετό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αδελφές Waterhouse μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ