Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τον Τούντορ - «Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του» - iefimerida.gr

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τον Τούντορ - «Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ήττα από την Καλλονή στο Κύπελλο έβγαλε στην επιφάνεια νέα σενάρια απομάκρυνσης του Ιγκόρ Τούντορ από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ωστόσο η διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά, με ανακοίνωσή της φρόντισε να βάλει ένα τέλος σε αυτά.

Κανένα θέμα αντικατάστασης του Ιγκόρ Τούντορ δεν υπάρχει τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να στηρίζει ανοιχτά τον Κροάτη προπονητή.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτήρισε προσβλητικά τα σενάρια απομάκρυνσης του Κροάτη και τονίζει πως στην Τούμπα δεν ψάχνουν νέο προπονητή αλλά αναζητούν τρόπους να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ίγκορ Τούντορ.

«Οτιδήποτε άλλο, προέρχεται είτε εκ του πονηρού, είτε βάσει σχεδίου αποσυσπείρωσης. Το να αμφισβητείται τόσο έντονα και γρήγορα η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να στηρίξει τον Ίγκορ Τούντορ, είναι προσβλητικό» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ιγκορ τουντορ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ