Πλήγμα στον Παναθηναϊκό – Τρεις μήνες εκτός δράσης ο Σάντσεθ - iefimerida.gr

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό – Τρεις μήνες εκτός δράσης ο Σάντσεθ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νίκη στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας πανηγυρίστηκε έντονα όμως άφησε πίσω της και προβλήματα. Ο Σέρχιο Σάντσεθ τραυματίστηκε σοβαρά στο ξεκίνημα του ματς και θα αναγκαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Εκτός δράσης για τους επόμενους 3 μήνες αναμένεται να μείνει ο Σέρχιο Σάντσεθ έπειτα από το κάταγμα στον βραχίονα που υπέστη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός αμυντικός τραυματίστηκε σε μια έξοδο του Στέφανου Κοτσόλη και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων αφού οι πόνοι ήταν αφόρητοι.

Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί η ημερομηνία στην οποία θα εγχειριστεί ο Σάντσεθ ενώ δεν αποκλείεται ο Αντρέα Στραματσιόνι να ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με το όνομα του Γκόρντον Σίλντενφελντ να είναι το πρώτο που παίζει, με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ