Η Αντζυ Σαμίου, πρώην φαν του Τσίπρα, βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ονειρο ήταν και πάει... σαν προδομένος έρωτας» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αντζυ Σαμίου, πρώην φαν του Τσίπρα, βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ονειρο ήταν και πάει... σαν προδομένος έρωτας» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν μια από τις πρώτες Ελληνίδες από τον χώρο της showbiz που υποστήριξε ανοικτά την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του περασμένου έτους.

Είχε, μάλιστα, προκαλέσει αίσθηση με τη στάση της αφού, χειριζόμενη το Τwitter και το Facebook με μεγάλη άνεση, εξαπέλυε επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε τολμούσε να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ή στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, τον οποίο η ίδια αποκαλούσε στα μηνύματά της «Αλέξη μου...».

Είχε γίνει κυριολεκτικά φόβος και τρόμος στα social media η συμπαθητική ερμηνεύτρια, η οποία δεν άφηνε κανένα θέμα ασχολίαστο.

Ο λόγος για την Άντζυ Σαμίου, η οποία φαίνεται πως άλλαξε στάση απέναντι στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την υπογραφή του Μνημονίου και τα συνεχιζόμενα μέτρα λιτότητας τα οποία πέφτουν βροχή επί δικαίους και αδίκους.

Χαρακτηριστικό είναι το τελευταίο post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου δηλώνει ανοικτά πως δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ξανά τα όμορφα λόγια, αφήνοντας αιχμές για τις επιλογές του κόμματος που υποστήριξε ανοικτά πριν από μερικούς μήνες.

Η Αντζυ Σαμίου, πρώην φαν του Τσίπρα, βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ:  «Ονειρο ήταν και πάει... σαν προδομένος έρωτας» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η γνωστή τραγουδίστρια αφήνει, μάλιστα, την οργή της να ξεσπάσει και για τα τέλη κυκλοφορίας:

Η Αντζυ Σαμίου, πρώην φαν του Τσίπρα, βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ:  «Ονειρο ήταν και πάει... σαν προδομένος έρωτας» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Αντζυ Σαμίου, πρώην φαν του Τσίπρα, βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ:  «Ονειρο ήταν και πάει... σαν προδομένος έρωτας» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άντζυ Σαμίου φαν Τσίπρας βρίζει ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ