Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Σκέψεις για να εξαιρεθούν τα μπλοκάκια από την αύξηση εισφορών - iefimerida.gr

Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων: Σκέψεις για να εξαιρεθούν τα μπλοκάκια από την αύξηση εισφορών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκέψεις για να εξαιρεθούν τα μπλοκάκια από την αύξηση εισφορών μετά το σάλο που προκλήθηκε κάνει η κυβέρνηση.

Ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων, Α. Πετρόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εξαιρεθούν τα μπλοκάκια από τη διαδικασία της αύξησης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε πως σκοπός "δεν είναι να κάνουμε μια μεταρρύθμιση όπου οι ασφαλισμένοι μας θα γίνονται οφειλέτες στο σύστημα αλλά να φτιάξουμε ένα σύστημα που θα είναι φιλικό προς τους ασφαλισμένους".
“Είναι κάτι που ζητούσαν οι ίδιοι οι φορείς” είπε ο κ. Πετρόπουλος, δηλαδή, “να είναι συνδεδεμένη η εισφορά με το εισόδημα. Διαπιστώνεται ότι υπάρχουν κάποια θέματα σχετικά με υψηλότερα εισοδήματα. Ιδίως αυτά των εργαζόμενων με μπλοκάκι, σκοπός μας είναι να μην φαίνονται όπως οι υπόλοιποι που εισπράττουν εισοδήματα διότι και αυτοί είναι με εισφορές που καταβάλλουν οι παρέχοντες την εργασία σε εργοδότες".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασφαλιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ