Η ζωή της Μπόνι και του Κλάιντ πριν μπλέξουν με το έγκλημα -Η άγνωστη πλευρά τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ζωή της Μπόνι και του Κλάιντ πριν μπλέξουν με το έγκλημα -Η άγνωστη πλευρά τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι τους γνωρίζουν ως το πρώτο ζευγάρι στο έγκλημα και τους θυμάται ακόμη, σχεδόν έναν αιώνα αργότερα, με το μικρό τους όνομα. Πώς ήταν όμως η Μπόνι και ο Κλάιντ πριν αρχίσουν τις ληστείες;

Ενα νέο ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί στις 19 Ιανουαρίου, αποκαλύπτει αυτή την άγνωστη πτυχή της ζωής τους, πολύ πριν αυτοί οι δύο νέοι πέσουν νεκροί, σε μία «βροχή» από σφαίρες.

Η Μπόνι Πάρκερ και ο Κλάιντ Μπάροου ήταν παιδιά του '20, ζώντας στην φτώχεια του Τέξας πριν από την ύφεση. Και οι δυο τους προσπαθούσαν να ξεφύγουν από αυτή την κατάσταση, κάτι που τελικά τους οδήγησε στην παρανομία.

Ιδιαίτερα για την Μπόνι, αυτή ήταν μία δραματική αλλαγή. Η ξανθιά γαλανομάτα καλή μαθήτρια στο σχολείο, ξεχώριζε στο χορό και το τραγούδι, ενώ της άρεσε να γράφει ποίηση. Ομως, το 1926, παρά τις αντιδράσεις της μητέρας της η 15χρονη τότε Μπόνι εγκατέλειψε το σχολείο για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, τον Ρόι Θόρτον ο οποίος έκανε μικροκλοπές.

Εκείνη μπορεί να περίμενε ότι θα ζήσει τον μεγάλο έρωτα, αλλά η πραγματικότητα αποδείχθηκε σκληρή. Ο Θόρτον άρχισε να εξαφανίζεται και να μην της λέει πού πηγαίνει. Οταν εκείνη τον ρωτούσε, την χτυπούσε. Την τρίτη φορά που την εγκατέλειψε, δεν επέστρεψε ποτέ.

Μόνη πλέον, έγραφε στο ημερολόγιό της για την πλήξη της φτώχειας. «Δεν έχω τίποτα να κάνω. Γιατί δεν συμβαίνει κάτι», έγραφε. Εκείνη την εποχή, στις 5 Ιανουαρίου του 1930, μπήκε στη ζωή της ο Κλάιντ Μπάροου.

Ηταν καλοντυμένος, είχε καινούριο αυτοκίνητο, που βέβαια ήταν κλεμμένο, διέθετε πολλά χρήματα και είχε ωραίο χαμόγελο. «Οταν αυτοί οι δύο κοιτάχτηκαν, υπήρξαν... σπίθες», είχε πει ο αδερφός του Κλάιντ, για τη σύνδεση μεταξύ των δύο νέων.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Τα χρόνια που ακολούθησαν το ζευγάρι έγινε θρύλος, κλέβοντας και σκοτώνοντας ανθρώπους, μέχρι το 1935, όταν οι αστυνομικοί τους έστησαν ενέδρα και τους σκότωσαν.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόνι Κλάιντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ