Στο ΠΙΚΠΑ της Βούλας ο Σταύρος Θεοδωράκης [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο ΠΙΚΠΑ της Βούλας ο Σταύρος Θεοδωράκης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ της Βούλας επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Ποταμιού.

Ο επικεφαλής του κόμματος μαζί με την Εύα Στάμου από τον Τομέα Υγείας του Ποταμιού και τον Βασίλη Χαρόπουλο από τον Τομέα Πρόνοιας επισκέφτηκαν με την Διευθύντρια του Ιδρύματος κ. Ιωάννα Μαυρογιάννη τους θαλάμους των παιδιών, μίλησαν με τα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους μέχρι το απόγευμα.

Στο ΠΙΚΠΑ φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή 70 παιδιά με ελαφριές και βαρύτερες παθήσεις και παρά τις προσπάθειες του προσωπικού, πολλά προβλήματα μοιάζουν ανυπέρβλητα, όπως η έλλειψη προσωπικού και η απουσία ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά.

Στο ΠΙΚΠΑ της Βούλας ο Σταύρος Θεοδωράκης [εικόνες] | iefimerida.gr 0



Οι εργαζόμενοι ανέφεραν πως η δουλειά τους είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς στους θαλάμους φιλοξενούνται και παιδιά τα οποία χρειάζονται 24ωρη παρακολούθηση.

Αυτό που τόνισαν είναι πως είναι αναγκαία η δημιουργία ενός σύγχρονου Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας στην Περιφέρεια Αττικής, το οποίο θα καλύπτει ενιαία και συστηματικά τις τρέχουσες αλλά και τις μακροπρόθεσμες ανάγκες.

Αντί για δώρα, το Ποτάμι προσέφερε στο ΠΙΚΠΑ Βούλας κάποια είδη πρώτης ανάγκης σύμφωνα με τις υποδείξεις του προσωπικού και για τους μικρούς φίλους μοίρασε φωτογραφίες από τις πρωινές και μεσημεριανές δραστηριότητες που έκαναν μαζί.

Στο ΠΙΚΠΑ της Βούλας ο Σταύρος Θεοδωράκης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στο ΠΙΚΠΑ της Βούλας ο Σταύρος Θεοδωράκης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στο ΠΙΚΠΑ της Βούλας ο Σταύρος Θεοδωράκης [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Στο ΠΙΚΠΑ της Βούλας ο Σταύρος Θεοδωράκης [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος/Ποτάμι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι ΠΙΚΠΑ Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ