Ματιές της Πόρτο στον Μάρκο Σίλβα - Ο όρος για να επιστρέψει στην Πορτογαλία - iefimerida.gr

Ματιές της Πόρτο στον Μάρκο Σίλβα - Ο όρος για να επιστρέψει στην Πορτογαλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάρκο Σίλβα τρέχει από τον πάγκο του Ολυμπιακού το απίστευτο σερί των 16 νικών στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που δεν ήταν δυνατό να μην δημιιουργήσει αίσθηση και στην πατρίδα του. Η Πόρτο φέρεται να εξετάζει σοβαρά την απόκτησή του, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την τεχνική της ηγεσία ο Λοπετέγι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε την Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας πέρυσι για να αναλάβει τους ερυθρόλευκους, με τη δουλειά του να γίνεται αντικείμενο συζήτησης στη χώρα του.

Η Πόρτο φέρεται να είναι η ομάδα, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσληψης του Σίλβα σε περίπτωση που φύγει ο Λοπετέγι, παρά το γεγονός πως θα πρέπει να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό ως αποζημίωση προς την Σπόρτινγκ βάσει ενός ειδικού όρου που μπήκε κατά τη διάρκεια της αποδέσμευσής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρκο σιλβα Ολυμπιακός Πόρτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ