Μίνι σύνοδος κορυφής στις Κάννες με θέμα την Ελλάδα, χωρίς την Ελλάδα - iefimerida.gr

Μίνι σύνοδος κορυφής στις Κάννες με θέμα την Ελλάδα, χωρίς την Ελλάδα

Μίνι σύνοδος αύριο στις Κάννες με θέμα την Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μίνι σύνοδος-με αμφίβολη τη συμμετοχή της Ελλάδας- στην οποία θα λάβουν μέρος ορισμένοι από τους ηγέτες της ευρωζώνης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, στο περιθώριο της συνόδου της Ομάδας των 20 (G20) στις Κάννες, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.

Στη συνάντηση αυτή, που θα γίνει στις 10:30 ώρα Γαλλίας (11:30 ώρα Ελλάδας), θα λάβουν μέρος οι ηγέτες της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας, επεσήμανε η γαλλική προεδρία. Παρόντες θα είναι επίσης εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τη γαλλική προεδρία στη συνάντηση ενδέχεται να παραστεί και ένας εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Οπως δήλωσε ευρωπαϊκή κυβερνητική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο θέμα της μίνι αυτής συνόδου θα είναι η Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ undefined
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ