Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στον σιδηρόδρομο – Από Τρίτη 12 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στον σιδηρόδρομο – Από Τρίτη 12 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους τα σιδηροδρομικά σωματεία ενάντια στις προωθούμενες από την κυβέρνηση ιδιωτικοποιήσεις των Εταιρειών ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΕΕΣΣΤΥ και την εκχώρηση δραστηριοτήτων του ΟΣΕ σε ιδιώτες με στάσεις εργασίας που ξεκινούν από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου.

Τα σωματεία καταγγέλλουν απαξίωση του σιδηρόδρομου, υπονόμευση της διαδικασίας διαπραγμάτευσης της Σ.Σ.Ε. και ισοπέδωση του ασφαλιστικού συστήματος.
Αναλυτικά:
Στάση εργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών την Πέμπτη 14/1 από τις 12.00 έως τις 15.00, στηρίζοντας παράλληλα και καλύπτοντας τις στάσεις εργασίας που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τα Σιδηροδρομικά Σωματεία.

Τρίτη 12/1 και από Τρίτη 19/1 έως και Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και ώρες α) από 05.00 έως 08.00, β) από 13.00 έως 16.00 και γ) από 21.00 έως 24.00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στάσεις εργασίας σε σιδηρόδρομο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ