O Mr Plastic Fantastic: Ο άντρας που μπήκε στα Γκίνες γιατί έχει 1.497 πιστωτικές κάρτες - iefimerida.gr

O Mr Plastic Fantastic: Ο άντρας που μπήκε στα Γκίνες γιατί έχει 1.497 πιστωτικές κάρτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα και κατέληξαν σε ρεκόρ γκίνες.

Σύμφωνα με την βρετανική Mirror ο Walter Cavanagh καταλαμβάνει το παγκόσμιο ρεκόρ γκίνες καθώς έχει στην κατοχή του 1.497 πιστωτικές κάρτες, τις οποίες όπως δηλώνει κουβαλάει πάντα μαζί του.
Σε ισχύ είναι οι 800 από τις 1.497 πιστωτικές κάρτες και τις φυλάει σε θυρίδες για να μην του συμβεί κάποια απρόοπτη έκπληξη αν του κλαπούν από το σπίτι του.

Το βιβλίο Γκίνες τον αναφέρει ως «Mr Plastic Fantastic» δηλαδή «κύριο Πλαστικό Φανταστικό».

Η ιστορία του ξεκίνησε από ένα στοίχημα με έναν φίλο του στη δεκαετία του 1960, σύμφωνα με το οποίο ο νικητής στο τέλος του έτους θα έπαιρνε ένα δωρεάν δείπνο, αν συγκέντρωνε τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες.

Ο ίδιος αποκαλύπτει σε συνέντευξή του «Μάζεψα 143 κάρτες ως το τέλος του έτους και ο φίλος μου συγκέντρωσε 138. Είναι ακόμα ένας φαρμακοποιός, όπως ήμουν και εγώ τότε, αλλά αν ο ίδιος είχε εργαστεί λίγο σκληρότερα ίσως θα μπορούσε να είναι αυτός με το ρεκόρ σήμερα».

Το συνολικό ανοικτό ποσό της πίστωσης που μπορεί ο Cavanagh να ξοδέψει είναι περίπου 1,1 εκατομμύρια λίρες και όπως λέει ο ίδιος χειρίζεται άψογα τις κάρτες καθώς στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί μόνο μία κάρτα και πληρώνει το ποσό σταθερά σε μηνιαία βάση.
Έχει κάρτες με συνεργασίες με αεροπορικές εταιρείες, πρατήρια βενζίνης και μπαρ, με χαμηλότερο όριο πίστωσης τις 33,95 λίρες και του έχουν αρνηθεί την έκδοση μιας κάρτας μόνο μία φορά.

O Mr Plastic Fantastic: Ο άντρας που μπήκε στα Γκίνες γιατί έχει 1.497 πιστωτικές κάρτες  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Walter Cavanagh έχει 1.497 πιστωτικές κάρτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ