Νέα στοιχεία για την τραγωδία στο Μεσολόγγι -Δεν είχε δίπλωμα ο οδηγός - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στο Μεσολόγγι -Δεν είχε δίπλωμα ο οδηγός

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τροπή παίρνει η τραγωδία στο Μεσολόγγι, με τους δύο άνδρες που εντοπίστηκαν τη Δευτέρα έπειτα από αγωνιώδη αναζήτηση τριών ημερών.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου καθόταν ο Γιάννης Κορδώσης και όχι ο Βασίλης Γρατσάνης, που ήταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος άτυχος άνδρας δεν είχε δίπλωμα.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, έπειτα από αναζήτηση που ξεκίνησε τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς, βυθισμένο σε αρδευτικό κανάλι. Ενας περαστικός, που σταμάτησε σε γειτονικό συνεργείο για να αγοράσει ένα ανταλλακτικό διέκρινε μία ρόδα μέσα στο κανάλι και αρχικά πίστευε ότι επρόκειτο για γεωργικό μηχάνημα το οποίο πέταξε κάποιος στο νερό. Οταν όμως πλησίασε, κατάλαβε ότι πρόκειται για αυτοκίνητο και ενημέρωσε την αστυνομία.

Στο μεταξύ, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα διαπίστωσε ότι ο θάνατος των δύο ανδρών οφείλεται σε πνιγμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεσολόγγι τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ