Μοσκοβισί: H Ελλάδα να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της στο ασφαλιστικό - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: H Ελλάδα να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της στο ασφαλιστικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πιστεύω ότι η ελληνική κρίση ανήκει στο παρελθόν και ότι η χώρα βρίσκεται σε επιτυχημένη πορεία από το καλοκαίρι του 2015» υποστήριξε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό κανάλι «iTele».

Στην εν λόγω συνέντευξη ο Ευρωπαίος επίτροπος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της τρομοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι η Ευρώπη δεν θα την ανεχτεί. «Πρέπει να υπάρξει συντονισμένη ευρωπαϊκή απάντηση, η οποία θα κλείσει τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης για τους τρομοκράτες», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, χαρακτήρισε «επικίνδυνο» το ενδεχόμενο να καταργηθεί η Συνθήκη του Σένγκεν.

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει εκπληρώσει, μέχρι στιγμής, τις δεσμεύσεις της. Πρέπει, όμως, να σεβαστεί και τις δεσμεύσεις της στο συνταξιοδοτικό. Θα πρέπει να γίνουν πραγματικές μεταρρυθμίσεις» ανέφερε ο κ. Μοσκοβισί, σε δηλώσεις του στο γαλλικό κανάλι. Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση στη Γαλλία ο Μοσκοβισί εκτίμησε ότι μια αύξηση του ΑΕΠ κατά 1,5-1,6% είναι εφικτός και ρεαλιστικός στόχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μοσκοβισι ασφαλιστικό Ελλάδα κρίση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ