«Τελειώνει» ο Μπενίτεθ από την Ρεάλ Μαδρίτης – Φαβορί ο Ζινεντίν Ζιντάν - iefimerida.gr

«Τελειώνει» ο Μπενίτεθ από την Ρεάλ Μαδρίτης – Φαβορί ο Ζινεντίν Ζιντάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε το βράδυ της Κυριακής στο 2-2 στο «Μεστάγια» απέναντι στην Βαλένθια και ο Ράφα Μπενίτεθ είναι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο.

Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει πια υποστηρικτές μιας και η Ρεάλ μετρά πολλές απώλειες εντός των τειχών.

Μετά την ισοπαλία στο «Μεστάγια» ο Εμίλιο Μπουντραχένιο, όπως αναφέρει η «Marca», μίλησε στους δημοσιογράφους και παρά το γεγονός ότι ρωτήθηκε σχετικά απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του Ισπανού προπονητή. Άφησε έτσι ανοικτό το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Μπενίτεθ και η έκτακτη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί απόψε ίσως δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Marca», στο τραπέζι θα... πέσει το θέμα του προπονητή και από αύριο η ομάδα να έχει νέο τεχνικό. Αυτός θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ «παίζει» και το όνομα του Βίκτορ Φερνάντεθ, ο οποίος είναι υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης ζινταν μπενιτεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ