«Ανοίγει τα χαρτιά του» ο Τζιτζικώστας για τις εκλογές της ΝΔ - iefimerida.gr

«Ανοίγει τα χαρτιά του» ο Τζιτζικώστας για τις εκλογές της ΝΔ

ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα «χαρτιά» σχετικά με την στάση του στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να «ανοίξει» το μεσημέρι της Τρίτης ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας έχει καλέσει τους δημοσιογράφους στη 13:30 στο γραφείο του, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θα προβεί σε σχετική δήλωση.

Νωρίτερα, στις 11.30 π.μ., ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη (στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace) όπου βρίσκεται από σήμερα για επαφές με στελέχη και μέλη του κόμματος.

Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει αύριο και ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με στελέχη και μέλη του κόμματος και την Τετάρτη θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απόστολος Τζιτζικώστας εκλογές ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ