O Sebastien Loeb ιδρύει δική του ομάδα και επιστρέφει στο WRC - iefimerida.gr

O Sebastien Loeb ιδρύει δική του ομάδα και επιστρέφει στο WRC

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Sebastien Loeb Racing, αυτό είναι το όνομα της ομάδας που ίδρυσε ο σούπερ σταρ των ράλι και 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Loeb σε συνεργασία με το μόνιμο συνοδηγό του Daniel Elena, και τον επιχειρηματία Dominique Heintz.

«Η ιδέα της δημιουργίας αυτής της ομάδας, αφορούσε εξ αρχής τα ράλι, όμως ξεκινήσαμε από την πίστα γιατί εκεί είχε στραφεί η δική μου καριέρα. Ξέραμε όμως πως τα ράλι θα ήταν αργά ή γρήγορα στην ατζέντα. Δεν υπήρχε λόγος να βιαστούμε. Αυτός ο χώρος είναι ξεχωριστός και για τους τρεις μας. Όλοι εκεί γνωρίσαμε επιτυχίες και ζήσαμε μοναδικές στιγμές – ελπίζουμε να ζήσουμε κι άλλες με αυτή την ομάδα», είπε ο Loeb. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα πληρώματα, που θα μετέχουν στο πρωτάθλημα με ένα Citroen DS3 με προδιαγραφές ανάμεσα στo WRC και στα WRC 2 και WRC 3, αλλά αυτό είναι κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

O Sebastien Loeb ιδρύει δική του ομάδα και επιστρέφει στο WRC | iefimerida.gr 0
O Sebastien Loeb ιδρύει δική του ομάδα και επιστρέφει στο WRC | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ