Κύπρος: Εβαλαν σε... κλήρο οικιακή βοηθό! - iefimerida.gr

Κύπρος: Εβαλαν σε... κλήρο οικιακή βοηθό!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έβαλαν ως δώρο στην κλήρωση χριστουγεννιάτικων λαχνών μία... οικιακή βοηθό! Το πρωτάκουστο για τα κυπριακά δεδομένα δώρο κληρώθηκε στο Α' Δημοτικό σχολείο Αραδίππου στη Λάρνακα.

Για ακόμη μία χρονιά το Α' Δημοτικό σχολείο Αραδίππου, ως είθισται σχεδόν σε όλα τα σχολεία, πώλησε λαχνούς για τη Χριστουγεννιάτικη κλήρωση που πραγματοποιείται πριν τα κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές. Τα δώρα πολλά... χαλιά, πετρέλαιο θέρμανσης, αεροπορικό εισιτήριο και... μία οικιακή βοηθός!

Τι σημαίνει το δώρο αυτό; Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπαν στη Cyprus Times οικείοι του παιδιού που κέρδισε το πρωτότυπο αυτό δώρο, η οικογένεια είχε την ευκαιρία να έχει τη δικιά της οικιακή βοηθό, η οποία θα ερχόταν στην Κύπρο με τα έξοδα μεταφοράς της να είναι πληρωμένα.

Το παιδί δεν φαίνεται να χάρηκε και ιδιαίτερα, καθώς μόλις του ανακοίνωσαν τι κέρδισε έβαλε τα κλάματα. Ωστόσο δεν έγινε γνωστό αν η οικογένεια αποφάσισε να εξαργυρώσει ή όχι το λαχνό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ