Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου στις Σέρρες -Θανάσιμη παγίδα με «δόλωμα» μία τηλεόραση - iefimerida.gr

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου στις Σέρρες -Θανάσιμη παγίδα με «δόλωμα» μία τηλεόραση

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία, εξιχνιάζοντας τη δολοφονία ηλικιωμένου άνδρα στην Κάτω Πορόια Σερρών.

Μία 24χρονη και ένας 29χρονος κατηγορούνται ότι έστησαν παγίδα στον 85χρονο στις 27 Δεκεμβρίου, οδηγώντας τον στο σπίτι στο οποίο έμεναν με πρόσχημα ότι θα του χάριζαν μία τηλεόραση.

Ο 29χρονος περίμενε κρυμμένος στο σπίτι και τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο χτυπώντας τον με λοστό στην ωμοπλάτη. Στη συνέχεια του αφαίρεσαν τα ρούχα για να βρουν χρήματα.

Οι δυο δράστες εντοπίστηκαν στο Διδυμότειχο, ενώ όπως προέκυψε σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσαν μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης και ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένη κλοπή, ένα βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης με το οποίο διατάχθηκε η αντικατάσταση με περιορισμένη κράτηση των περιοριστικών όρων για ληστεία και μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αλεξανδρούπολης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία Σέρρες τηλεόραση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ