Τρόμος στο Ντουμπάι - 1 νεκρός και 16 τραυματίες από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρόμος στο Ντουμπάι - 1 νεκρός και 16 τραυματίες από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματικές ώρες έζησαν όσοι αποφάσισαν να περάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο luxury ξενοδοχείο «The Address Downtown», στο Ντουμπάι. Η πυρκαγιά, που ξέσπασε στον 20ό όροφο, άφησε πίσω της έναν νεκρό άνδρα και 16 τραυματίες.

Πανικός και τρόμος ξέσπασε στο Ντουμπάι λίγες ώρες πριν τον ερχομό του 2016. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ξενοδοχείο «The Address Downtown» τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα οι ένοικοί του, οι οποιοι ετοιμάζονταν για την αλλαγή του χρόνου, να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.

Οπως μετέδωσε ο τοπικός Τύπος, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη ενώ άλλοι 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις φλόγες.

Τρόμος στο Ντουμπάι - 1 νεκρός και 16 τραυματίες από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ενας φωτογράφος, όπως αναφέρει η Telegraph, χρησιμοποίησε το σχοινί των καθαριστών τζαμιών για να βγει από το ξενοδοχείο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το σκηνικό ως χολιγουντιανή ταινία.

Τρόμος στο Ντουμπάι - 1 νεκρός και 16 τραυματίες από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Αφήσαμε τα πάντα πίσω. Ξαφνικά άρπαξε φωτιά ολόκληρο το ξενοδοχείο. Ολοι ούρλιαζαν και έτρεψαν. Πίστεψα ότι γυριζόταν ταινία μέχρι να καταλάβω πως ήταν αληθινό» ανέφερε σε δηλώσεις της στο BBC η Ανίτα Γουίλιαμς.

Τρόμος στο Ντουμπάι - 1 νεκρός και 16 τραυματίες από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες οι καπνοί από τον 20ό όροφο είχαν μειωθεί αισθητά.

Τρόμος στο Ντουμπάι - 1 νεκρός και 16 τραυματίες από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Τρόμος στο Ντουμπάι - 1 νεκρός και 16 τραυματίες από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντουμπάι ξενοδοχείο πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ