Εκκενώθηκαν δύο σταθμοί τρένων στο Μόναχο - Υπό τον φόβο επιθέσεων του ISIS - iefimerida.gr

Εκκενώθηκαν δύο σταθμοί τρένων στο Μόναχο - Υπό τον φόβο επιθέσεων του ISIS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία στο Μόναχο εκκένωσε δύο σταθμούς τρένων αργά το βράδυ της παραμονής του νέου έτους, μετά από «πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες» από τις μυστικές υπηρεσίες φιλικής χώρας ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε επιθέσεις.

Την είδηση ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοακίμ Χέρμαν σε συνέντευξη Τύπου. Αργά χθες, η αστυνομία είχε αναρτήσει μήνυμα στον κοινωνικό ιστότοπο Twitter, που έλεγε, "Πραγματική ένδειξη ότι στο Μόναχο σχεδιάζεται τρομοκρατική επίθεση. Παρακαλούμε αποφύγετε ανοιχτές συγκεντρώσεις καθώς και τον κεντρικό σταθμό τραίνων, και τον σταθμό τραίνων Pasinger. Ο σταθμός Pasinger και οι κεντρικοί σταθμοί έχουν εκκενωθεί. Τα τραίνα δεν λειτουργούν. Παρακαλούμε ακολουθείστε τις υποδείξεις της αστυνομίας".

Σε επόμενο μήνυμα είχε προτρέψει τους πολίτες να προσέχουν: "Σημειώνουμε ξανά ξεκάθαρα ότι παίρνουμε την απειλή πολύ σοβαρά. Παρακαλούμε παραμείνετε σε επιφυλακή".

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μονάχου είπε σήμερα ότι η τρομοκρατική οργάνωση είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει βομβιστές αυτοκτονίας στην επίθεσή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόναχο τρένα τρομοκρατικό χτύπημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ