Σεξουαλικό σκάνδαλο Βρετανού βουλευτή με 17χρονη -Την «βομβάρδιζε» με «καυτά» μηνύματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σεξουαλικό σκάνδαλο Βρετανού βουλευτή με 17χρονη -Την «βομβάρδιζε» με «καυτά» μηνύματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο του με την «βασίλισσα των Selfies», ο βουλευτής του Εργατικού κόμματος Σάιμον Ντάνκζουκ απασχολεί και πάλι τα βρετανικά Μέσα, με σεξουαλικό σκάνδαλο.

Το Εργατικό κόμμα τον έθεσε σε διαθεσιμότητα, με τον 49χρονο άνδρα να αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματός του, η οποία θα κρίνει αν θα υπάρξουν μόνιμες κυρώσεις.

Ο Σάιμον Ντάνζουκ κατηγορείται πως έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε ανήλικη, λέγοντας της τις ερωτικές του φαντασιώσεις με αυτή, πως θα ήθελε να την «τιμωρήσει», αποκαλώντας την «ατακτούλα».

Σεξουαλικό σκάνδαλο Βρετανού βουλευτή με 17χρονη -Την «βομβάρδιζε» με «καυτά» μηνύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η 17χρονη

Η γνωριμία του 49χρονου με την 17χρονη, σύμφωνα με τον Independent, έγινε όταν εκείνη πήγε στο γραφείο του, υποβάλλοντας αίτηση για δουλειά. Από τις πρώτες μέρες ο βουλευτής έστελνε σεξουαλικά μηνύματα στην ανήλικη κοπέλα.

«Η συμπεριφορά μου ήταν απρεπής και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη σε όσους απογοήτευσα. Στάθηκα ανόητος και δεν υπάρχει χειρότερος ηλίθιος από έναν γέρο-ηλίθιο», έγραψε στο Twitter, μετά την αποκάλυψη της «Sun», τονίζοντας πως το δημοσίευμα δεν είναι απόλυτα ακριβές.

Σεξουαλικό σκάνδαλο Βρετανού βουλευτή με 17χρονη -Την «βομβάρδιζε» με «καυτά» μηνύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Σάιμον Ντάνκζουκ είχε απασχολήσει νωρίτερα αυτόν τον χρόνο τον βρετανικό Τύπο με το διαζύγιό του, δηλώνοντας δυσαρεστημένος με τις προκλητικές πόζες της γυναίκας του, Κάρεν, στα social media, ενώ την κατηγόρησε πως είχε παράνομο δεσμό.

Τα νέα δεδομένα, όμως, με την 17χρονγη φαίνεται πως περιπλέκουν την κατάσταση.

Σεξουαλικό σκάνδαλο Βρετανού βουλευτή με 17χρονη -Την «βομβάρδιζε» με «καυτά» μηνύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η γυναίκα του βουλευτή, Κάρεν

Σεξουαλικό σκάνδαλο Βρετανού βουλευτή με 17χρονη -Την «βομβάρδιζε» με «καυτά» μηνύματα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ