Τζένη Μπαλατσινού: Αν νιώσω την ανάγκη μπορεί και να ξαναπαντρευτώ [εικόνα] - iefimerida.gr

Τζένη Μπαλατσινού: Αν νιώσω την ανάγκη μπορεί και να ξαναπαντρευτώ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού, για έναν νέο γάμο αλλά και για τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στο περιοδικό You.

«Αν νιώσω την ανάγκη να πάρω την ευχή του Θεού με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου μπορεί και να ξαναπαντρευτώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τζένη Μπαλατσινού: Αν νιώσω την ανάγκη μπορεί και να ξαναπαντρευτώ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της τονίζοντας μάλιστα πως είναι πολύ όμορφο που μετά από ένα διαζύγιο έχουν κρατήσει πολύ δικά τους πράγματα που δεν έχουν σπάσει.
«Σε έναν χωρισμό μπορεί να σπάσουν πολλοί τένοντες...» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Με τον Πέτρο υπάρχει αγάπη, εκτίμηση... Ο Πέτρος είναι πάντα εκεί, είναι ένα στήριγμα για μένα όπως κι εγώ θέλω να πιστεύω θα είμαι για εκείνον αν χρειαστεί. Έχουμε μαζί τρία παιδιά, είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν αλλάζει».

Όσον αφορά τις φωτογραφίες της με τον νέο της σύντροφο που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι δήλωσε πως πιο πολύ τρόμαξε για τα παιδιά της: «Πώς θα το δουν αυτό σαν εικόνα, όπως και για τον άνθρωπο που είμαι μαζί, ο οποίος είναι εκτός χώρου και δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους έκθεση. Από την άλλη δεν έκανα κάτι παράνομο» ενώ κατέληξε λέγοντας πως δεν σκοπεύει να κάνει άλλο παιδί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένη Μπαλατσινού γάμος παιδί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ