Τι σαμπάνια ταιριάζει με το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι- Οι καλύτερες της αγοράς - iefimerida.gr

Τι σαμπάνια ταιριάζει με το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι- Οι καλύτερες της αγοράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σαμπάνια πίνω μόνο σε δύο περιπτώσεις, όταν είμαι ερωτευμένη και όταν δεν είμαι». Αυτό υποστήριζε η Coco Chanel και μάλλον κάτι θα ήξερε, αφού κάθε στιγμή είναι ιδανική για να πιει κανείς ένα ποτήρι σαμπάνια και όχι μόνο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ή για να κάνει μια πρόποση.

Τι σαμπάνια ταιριάζει με το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι- Οι καλύτερες της αγοράς  | iefimerida.gr 0

Έτσι για τους λάτρεις της σαμπάνιας το να διαλέξουν μία καλή ετικέτα για να συνοδέψουν ένα γεύμα ή δείπνο ή ως απεριτίφ είναι πολύ σημαντικό. Για όλους τους άλλους που η κατανάλωση του ευγενούς αυτού ποτού περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιστάσεις θα πρέπει να είναι το ίδιο σημαντικό το να επιλέξουν μία καλή σαμπάνια. Και αν η αλλαγή του χρόνου δεν είναι μία σημαντική στιγμή τότε ποια είναι;

Τι σαμπάνια ταιριάζει με το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι- Οι καλύτερες της αγοράς  | iefimerida.gr 1

Και σαμπάνιες υπάρχουν πολλές, αρκεί να γνωρίζουμε με τι θα θέλαμε να τις συνοδεύσουμε. Από τις ροζέ που είναι κατάλληλες ως απεριτίφ μαζί με το επιδόρπιο ή τα φρούτα μέχρι τις Blanc de Blancs, που εναρμονίζονται πλήρως με τα πιάτα με ψάρι, ενώ αν πάλι στο τραπέζι σας έχετε επιλέξει να βάλετε πουλερικά ή κρέας τότε διαλέξτε μία Blanc de Noirs και μην ξεχνάτε ποτέ ότι πάντα υπάρχουν και οι ποικιλίες vintage και no vintage για τα συνοδευτικά σας.

Τι σαμπάνια ταιριάζει με το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι- Οι καλύτερες της αγοράς  | iefimerida.gr 2

Στα καταστήματα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σαμπάνιες και αφρώδεις οίνους, η επιλογή για την πολυτέλεια που θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας είναι δική σας και φυσικά της τσέπης σας. Πάντως η τιμή μιας αξιοπρεπούς σαμπάνια ξεκινάει εκεί περίπου στα 50 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σαμπάνια Πρωτοχρονιά τραπέζι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ